Vznik Polnočného Slnka
Strana 1 z 1 • Share •
Vznik Polnočného Slnka
Vitajte u Nás 
♦Vznik M.S.a Fóra
♦Zakladatelia
♦Prečo Rád?
♦Prečo práve M.S.?
♦Pre koho je toto Fórum určené?
-Oficiálne Rád Polnočného Slnka vznikol 4.3.2009.
-Fórum Rádu už bolo raz založené 7.3.2009 no ako všetko, prešlo aj ono Transformáciou a od nového roka sme sa rozhodli vybudovať nové Fórum, ktoré bude maximálne odzrkadlovať naše vnútro.
-Prvotná myšlienka pre Rád vznikla u mňa,vedela som,že je to ten správny nápad ktorý mi vnukli moji pomocníci a tak som sa rozhodla ho zrealizovať,zavolala k tomuto nápadu aj svojho dlhoročného priateľa Beyondera a svoju priateľku Natašu.Obaja sa už zaoberali rôznymi vecami z tejto oblasti.
Beyonder a Nataška sa spolu ešte nepoznali stretli sa priamo 4.3.2009. Kedy sa jasne ukázalo,že sme duše ktoré spolu putujú už veľmi dlhú dobu a nejeden život,teraz sme už ako Rodina.Nerozlučná trojica,ku ktorej sa postupne pridávajú ďalšie krásne duše.S ktorými sa tu všetkými budete môcť spoznať.

-Prečo si hovoríme Rád? Nič iné sa mi totiž k tomuto nášmu M.S.ku nehodí.S tým rozdielom,že tu sa neskladajú prísahy ani sľuby nie sme ničím viazaní ani obmedzovaní.A nepatríme pod žiadne náboženstvo a ani jeho odrody.Rád pre mňa vyjadruje Silu a Jednotu, ktorou všetci sme a staneme sa.
-Prečo názov Polnočné Slnko? Na začiatku keď som sa zamýšlala nad názvom, trvalo to asi pár minút, moje myšlienky odrážali slová a význami, ktoré poukazujú na tento svet a jeho potenciál.
Napadlo ma Slnko = Zdroj poznania,vedomia,energie,univerzum,avšak všetci vieme,že kde je svetlo je aj tma,ako hore tak aj dole,moje myšlienky sa pohli smerom ďalej a napadla ma noc.
Polnoc=Medzi čas,v ktorom nastáva prelom a balancujeme medzi dvoma dňami.Medzi svetlom a tmou,medzi všetkým a ničím.Všetko je vo Všetkom a je to Nekonečno krát Nekonečno.Presne to je Midnight Sun.
-Toto Fórum je v podstate pre všetkých,ktorý sú ochotní otvoriť svoje mysle a srdcia a chcú niečo zmeniť.Ktorí si vybrali cestu svetla a chcú sa podieľať na zlepšení tohto sveta.Je jedno či prácou na sebe,alebo pomocou ostatným,pretože všetci sme jedno.Chceme dosiahnuť čistotu duše,mysle aj tela a rozžiariť Božskú Iskru ktorú má každý z nás v sebe.

Žehnám vašej snahe a túžbe po poznaní.S láskou a Svetlom Izis.

Izis- Age: 24
Počet príspevkov: 27
Re: Vznik Polnočného Slnka
Dnes máme Oficiálne 1 rok!!!
Tak ďakujem všetkým ktorí ste tu registrovaní a čo nás čítate alebo ste snami v skupine na FB ♥
Sme tu pre Vás :)
Svetlo a Lásku Všetkým želá ADMIN IZIS

Izis- Age: 24
Počet príspevkov: 27
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: